رفتن به محتوای اصلی

اعتراف به بیلان نکبت در حکومت اسلامی توسط وزیر کشور
08.06.2016 - 00:27
تفسیر از:
اقبال اقبالی

اعترافات وزیر کشور در باره ویرانه ای که اسلامگرایان ساخته اند:

***********************************

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نشست علنی امروز ـ دوشنبه ـ مجلس درباره مشکلات و آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: برای شناخت آسیب‌های اجتماعی باید بسترهای ایجاد آن مورد توجه قرار گیرد، جغرافیای ایران از جمله عواملی است که باعث ایجاد آسیب‌های اجتماعی می‌شود و در صورت عدم مدیریت درست مشکلاتی نمایان خواهد شد که جبران آن دشوار است. قرار گرفتن اقوام و جمعیت‌ها و مذاهب مختلف امکان انشقاق را بیشتر می‌کند، البته عوامل چسبندگی در کشور مانع گسست‌های مورد پیش‌بینی است ولی در هر صورت باید در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

2/5 میلیون زن سرپرست خانواده به دلیل طلاق و مرگ همسر در کشور داریم. 12درصد خانواده‌های ایرانی به سرپرستی زنان اداره می‌شود. در سال 94، 36 درصد ازدواج‌ها منجر به طلاق شده است. البته با وجود کاهش روند طلاق نتوانسته‌ایم نتایج رضایت‌بخشی را به دست آوریم
 
 

وزیر کشور همچنین در مورد نظام برنامه‌ریزی کشور گفت: متأسفانه نظام برنامه‌ریزی کشور، بخشی کلان و متمرکز است، عدم تعادل‌ها و عدم توازن‌های منطقه‌ای را به وجود می‌آورد البته در بعد از انقلاب کمک‌های شایانی صورت گرفت و عدم توازن در حوزه زیرساخت‌ها تقریباً برطرف شد ولی عدم توازن در سایر بخش‌ها وجود دارد.

رحمانی‌فضلی همچنین با اشاره به نظام بودجه‌ریزی کشور گفت: نظام بودجه‌ریزی کشور بر اساس فعالیت‌ها و جمعیت است، توجه به این دو مؤلفه سیکل بسته‌ای را ایجاد می‌کند که نتایج خوبی را ندارد مثلا در تهران که جمعیت و فعالیت بیشتر است بودجه بیشتری به آن اختصاص می‌یابد و در سیستان و بلوچستان که جمعیت و فعالیت کمتر است بودجه کمتری اختصاص می‌یابد.

وی در ادامه به نظام برنامه‌ریزی سیاسی و اقتصاد سیاسی اشاره کرد و افزود: نظام متمرکز موجود در کشور بدون واگذاری اختیارات به مناطق است. این مسأله سبب شده است که تصمیم‌گیری کوچکترین مسائل را نتوانیم به مناطق واگذار کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه «این مؤلفه‌ها باعث مهاجرت و حاشیه‌نشینی شده است»، گفت: ما در کشور حدود 11 میلیون نفر حاشیه‌نشین داریم که 3 میلیون آنها در حاشیه مشهد، تهران و اهواز هستند. همچنین 700 محله حاشیه‌نشین در کشور وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر کشور ادامه داد: بیکاری یکی دیگر از عوامل ایجاد آسیب‌های اجتماعی است، حدود 3/5 میلیون بیکار در کشور داریم، در برخی از شهرها و استان‌ها حدود 60 درصد بیکاری داریم. با وجود این دیده می‌شود که حتی توزیع بیکاری نیز متوازن نیست. بیکاری یکی از معضلات دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رحمانی‌فضلی با اشاره به اعتیاد به مواد مخدر تأکید کرد: آمار رسمی کشور بر اساس برآوردهای متناسب با شاخص‌های سازمان ملل نشان می‌دهد که ما یک و نیم میلیون معتاد به مواد مخدر در کشور داریم که نشان می‌دهد گرایش به مواد صنعتی بیشتر شده است. با وجود این 5/5 میلیون نفر درگیر مصیبت اعتیاد در کشور هستند. حدود 60 درصد از زندانیان ما به دلایل اعتیاد در زندان هستند. با وجود کشفیات زیاد به‌عمل آمده درآمد خوب فروش مواد مخدر، قاچاقچیان مواد مخدر را از فعالیت در این حوزه منصرف نمی‌کند. در همسایگی ما 40 هزار تن مواد مخدر تولید می‌شود که این میزان تولید بر کشور ما اثر می‌گذارد.

وزیر کشور همچنین درباره طلاق گفت: 2/5 میلیون زن سرپرست خانواده به دلیل طلاق و مرگ همسر در کشور داریم. 12درصد خانواده‌های ایرانی به سرپرستی زنان اداره می‌شود. در سال 94، 36 درصد ازدواج‌ها منجر به طلاق شده است. البته با وجود کاهش روند طلاق نتوانسته‌ایم نتایج رضایت‌بخشی را به دست آوریم.

وی همچنین درباره زندانیان موجود در کشور ادامه داد: سالی 600 هزار نفر عازم زندان‌ها می‌شوند و 200 هزار نفر آنها در زندان‌ها باقی می‌مانند که عوارض آن خوب نیست.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

اقبال اقبالی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.