رفتن به محتوای اصلی

اوضاع رزیم خیلی بهم ریخته است
16.06.2012 - 06:34
تفسیر از:
کیانوش توکلی

  اوضاع کشور بد جوری « شیر تو شیر» شده   که  «بازتاب » نظام اسلامی   هم به حال آن  تاسف می  خورد که بعد از سی سال، از 75 میلیون نفر تنها 4 داوطلب واجد شرایط تشخیص داده می شوند و از این 4 نفر بهترینشان تنها بعد از چند سال به ضدیت با ولایت فقیه، جریان انحرافی، فساد مالی، قانون شکنی، دروغ گویی و... در تریبون های عمومی و از سوی بزرگان اصولگرا متهم می شود. ... احمدی نژاد می داند که در بطن جامعه چه می گذرد و مخالف گشت ارشاد می شود.. ... خواهان تعامل با غرب بر سر مسئله هسته ای است ..... حقیقت این است که احمدی نژاد مهره سوخته ولی فقیه است . نوک اصلی فشار اپوزیسیون علیه  خامنه ای باشد  . انچه  در زیر می خوانید نوشته بازتاب است تحت عنوان «سه سال گذشت؛ سیاسیونی که به احمدی نژاد رای دادند، باید پاسخگو باشند»:

سه سال قبل در چنین روزی محمود احمدی نژاد در میتینگ بدون مجوزی با خوانندگی مداحانی نظیر سعید حدادیان و محمد طاهری جشن پیروزی خود را در انتخابات ریاست جمهوری 1388 اعلام کرد و اکنون سیاسیون و نخبگانی که با تمام توان از وی در انتخابات حمایت کردند، باید پاسخگوی عملکرد دولت دهم باشند.

به گزارش سرویس سیاسی «بازتاب»، یکشنبه 24 تیر 1388 محمود احمدی نژاد به همراه مداحان حامیش میتینگی در میدان ولیعصر تهران برگزار کرد که به طور مستقیم از سیمای جمهوری اسلامی پخش شد و محتوای آن میتینگ بویژه استفاده از واژه خس و خاشاک از سوی احمدی نژاد در سخنانش جنجالی گردید.

 

اکنون سه سال از آن دوران گذشته است، "احمدی دلاور" و "مالک اشتر علی" تبدیل به جریان انحرافی شده است و امروز اکثریت قریب به اتفاق کسانی که آن روز برای احمدی نژاد سینه چاک می دادند، می خواهند دولت دهم را با خاک یکسان کنند. 

در این میان حضور سعید حدادیان که خواننده میتینگ جشن احمدی نژاد بود، در میان مخالفان وی قابل توجه است و جالب تر این که امروز دولت از مداحی شکایت می کند که سراینده شعر و تدوین کننده کلیپ "ریشه کن ظلم و فساد/ محمود احمدی نژاد" در سال 1384 (با آهنگ یار دبستانی) و بزرگترین مبلغ احمدی نژاد در انتخابات سال 1388 بود و اکنون به دلیل تشبیه مشایی به عورت احمدی نژاد، دولت از وی شکایت کرده است.

 

شاید برخی از اصولگرایان نظیر احمد توکلی، علیرضا زاکانی، سران موتلفه و جامعه روحانیت مبارز تهران یا تعدادی از جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و حتی آیت الله مصباح یزدی مدعی باشند سال 1388 به تکلیف خود در حمایت از احمدی نژاد عمل کرده اند و امروز هم به تکلیف خود در حمله به این دولت عمل می کنند، اما آیا این استدلال از نخبگان سیاسی پذیرفته است؟

 

اگر حمایت اینان از احمدی نژاد در سال 1384  و 1388 از سر نشناختن وی بوده و اکنون او را شناخته اید که دیگر نمی توان به شناخت شان اطمینان کرد و شاید در مورد فرد بعدی هم اشتباه کنند، اما اگر از سر شناخت از احمدی نژاد حمایت کرده اند و از مشکلات و ضعفهای وی که امروز بر همه آشکار شده آگاهی داشته اند، به معنای آن است که سه نامزد دیگر را از وی بدتر می دانستند و به نوعی دفع افسد به فاسد کرده اند که در این صورت هم باید به حال کشور تاسف خورد که بعد از سی سال، از 75 میلیون نفر تنها 4 نفر واجد شرایط تشخیص  داده می شوند و از این 4 نفر بهترینشان تنها بعد از چند سال به  ضدیت با ولایت فقیه، جریان انحرافی، فساد مالی ، قانون شکنی، دروغ گویی و... در تریبون های عمومی و از سوی بزرگان اصولگرا متهم می شود.

 

شاید هم برخی مدعی تغییر آقای احمدی نژاد در این مدت شده اند که در این صورت باید گفت، اولا این گونه تغییر شدید چهره ای شاخص و شکل گرفته چندان محتمل نیست و ثانیا موارد مورد انتقاد از وی در دوره اول رخ داده است.

 

باید به حمایت کنندگان از احمدی نژاد گفت، افکار عمومی نمی پذیرد شما با تمام توان از فردی حمایت کنید و انقلاب و نظام و اسلام را برای رییس جمهور کردن وی هزینه کنید و بلافاصله پشیمان شوید و حمایت کنندگان از احمدی نژاد باید در شرایط فعلی مسئولیت اعمال دولت دهم را بپذیرند.

 

و نکته آخر این که اکنون پس از سه سال، بسیاری از کسانی که به احمدی نژاد رای داده اند، بنا به دلایل مختلف از جمله خانه نشینی یازده روزه، قانون شکنی، مخالفت با گشت ارشاد، عدم تحقق وعده های اقتصادی و اشتغال، گرانی و تورم از رای دادن خود پشیمان شده اند و علاوه بر کاهش شدید استقبال کنندگان از وی در سفرهای استانی، بسیاری از افراد حاضر نیز برای دادن نامه و حل مشکلات معیشتی به استقبال احمدی نژاد می آیند، اما به نظر نمی رسد کسانی که به احمدی نژاد رای نداده اند، از این اقدام پشیمان باشند و ظاهرا بصیرت این افراد در شناخت احمدی نژاد بیش از گروه اول بوده است. 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.