اعلام حمایت و پشتیبانی حزب تضامن دمکراتیک اهواز از تکثر‌گرایی در ایران پسا جمهوری اسلامی
28.02.2023 - 00:25

 

                                                                                                                                                                             

 

    

 

حزب التضامن الديمقراطي الأهوازي

Democratic Solidarity Party of Al-Ahwaz

حزب تضامن دمکراتیک الأهواز

 

 

 

 

خیزش انقلابی در جریان ایران، عرصه مبارزاتی جدیدی را در تاریخ ملیت‌های تحت ستم ایران را رقم زده است. این عرصه را می‌توان دربسیاری از شاخصه و ویژگی تبین نمود، بی‌ اعتبار سازی مفاهیم کلیشه‌ای مانند تجزیه ‌طلبی و تمامیت ‌ارضی که فقط در روابط بین کشورها به‌ کار گرفته می‌شود نمونه ای ‌از آنهاست.

نیک می‌دانیم این دو مفهوم یاد شده در طی تاریخ تشکیل دولت-ملت ایران به ابزاری برای سرکوب و در خفقان نگه داشتن جامعه موزائیکی ایران به کار گرفته شده است. این بی اعتبار سازی مفاهیمی؛گرچه عرصه داخلی را علیه جمهوری اسلامی تنگ کرده است، اما هنوز جریان‌ها انحصارگرا و معلوم الحال همچنان به ترویج و تبلیع این دسته از مفاهیم ادامه می‌دهند. این درحالی است که به ثمر رساندن انقلاب ژینا همدلی و هماهنگی همه جانبه را برای نگارشی نو از قرار داد اجتماعی برای ایران نوین را می‌طلبد.

حزب تضامن دمکراتیک اهواز ضمن تاکید بر سه اصل حیاتی دمکراسی، فدرالیسم و سکولاریسم اقدامات همسوی تمام تشکلات و احزاب سیاسی ومدنی را به فال نیک می‌گیرد. و همچنین بر مواضع اخیر آقای مصطفی هجری ریس اجرایی حزب دمکرات کردستان ایران که هم‌پیمان وهمسنگر ما در کنگره ‌ملیت‌های ایران فدرال و دیگر ائتلاف است، صحه می‌گذراد

 

زنده باد ائتلاف ملیت های ایران

 

                                                             حزب تضامن دمکراتیک اهواز

٢٢\-٢\٢٠٢٣

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

یاسین اهوازی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما