رفتن به محتوای اصلی

مردم ما و مردم رژیم,
21.08.2022 - 08:55

 

بر اساس مدارک موجود در آرشیو دانشگاه استانفورد در انقلاب فرانسه ۷ درصد و در انقلاب روسیه ۹ درصد و در انقلاب ۵۷ ایران تنها یازده درصد مردم در انقلاب شرکت فعال داشتند که حدود پنج تا شش درصد آنها از ملی گرایان, تهیدستان و جپگراها بودند و باقی که حداکثر شش درصد میباشد از مذهبیون متعصب تشکیل شده بود, لذا همانند همه انقلابات جهان همان اقلیت فعال سرانجام در صورت پیروزی انقلاب آنرا به انحصار گرفته و حاکمیت را تشکیل میدهد. با نگاهی به سیر تکاملی انقلاب ۵۷, ما شاهد حذف تدریجی ملی گرایان و چپ گرایان و نهایتا به انحصار گرفتن همه قدرت توسط مذهبیون بودیم که همچنان تا به امروز حاکمیت را در دست دارد و همواره برای حفظ آن همه اصول اخلاقی و حقوق انسانی را زیر پا گذاشته و بهر اقدامی که برای تداوم قدرت و سلطه خود لازم دیده متوسل شده است.

در واقع برای رژیم اسلامی مردم همان شش درصدی هستند که بنام امت حزب الله همچنان بازوی قدرت رژیم را تشکیل میدهند و منابع مالی و ثروت کشور, سهمیه های دانشگاهی, مقامات کشوری و لشکری در اختیار آنهاست و بقیه مردم ایران از نظر رژیم دارای حق و حقوق اجتماعی و سیاسی نمیباشند و تنها سیاهی لشکر کشورند. این سیاهی لشکر یا باید مطابق خواسته و قواعد رژیم عمل کند و استبداد مذهبی را بپذیرد و یا در زیر ضربه سرکوب و محرومیت ها کمر خم کرده و در قفس جمهوری اسلامی نفس بکشد و عروسک وار به حرکت روزانه خود ادامه دهد, لذا هرگاه رژیم به مردم اشاره میکند منظورش همان شش درصد هستند و بقیه بحساب نمیآیند. بهمین سبب است که اعتراضات مدنی مردم ما بدست مردم رژیم با اسلحه و قمه سرکوب میگردد و در زندانها در بدترین شرایط و بدون کمترین توجه به حرمت و سلامت آنها در بند قرار میگیرند و هر نوع رفتار ناهنجاری با آنها صورت میپذیرد.

این قاعده ناهمگون که رژیم اسلامی در تعریف و تقسیم مردم برقراره کرده نمیتواند تداوم یابد و نمیتوان اکثریت عظیم ملت را نادیده گرفت و آنها را به حاشیه راند, مردم ما همان مردم واقعی کشورند که مردم رژیم هم بخشی از آن هستند, جمهوری اسلامی چه بخواهد و چه نخواهد این نیروی عظیم ملی در کشور حضور دارد و حذف تخیلی آن نمیتواند حضور فیزیکی آنرا نادیده بگیرد, و همین نیروی عظیم وقتی مراحل تکوینی خود را طی نمود و به وحدت سیاسی رسید که به حکم جبر تاریخ نهایتا خواهد رسید, آنزمان است که طغیان کرده و همه سیستم استبداد دینی را بزیر خواهد کشید و با دستیابی به یک حاکمیت فراگیر گریبان بانیان استبداد دینی را گرفته و همه ارزشهای سنتی آنها را به دور خواهد ریخت و آنگاه در نتیجه دهه ها تحمیل قواعد مذهبی همه باورهای دینی را به حاشیه خواهد راند و در مقایسه با پیش از انقلاب نه تنها روحانیت از عرصه سیاسی کشور بیرون رانده میشود بلکه گرایش نسلهای آینده به دین اسلام نیز کاهش یافته و رنگ میبازد.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

ایران گلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

دیدگاه‌ها

نظرات رسیده

Mansoor Samei

شما چند سال دارید ؟ فقط در راهپیمایی عاشورا یک سر تظاهرات میدان فوزیه بود سر دیگرش میدان آزادی . نود و هشت درصد مردم رای آری به جمهوری اسلامی دادند . وقتی خمینی در گذشت تشییع جنازه او میلیونها نفر شرکت کردند .شما هنگام ورود ایت الله خمینی به ایران ظاهران هنوز بچه بودید . این حرفها که دانشگاه اکسفورد چنین گفته و یا چنان نوشته بی ربط و فاقد سندیت و مدرک است . مدرکتان را بیار تا ببینم کی چی گفته .

د., 22.08.2022 - 05:33 پیوند ثابت
نظرات رسیده

جواد تهرانی

خانم آرامیان, اینرا در پاسخ یکی از دوستان در این صفحه نوشتم که کامنت شما را هم پاسخ میدهد.

توجه داشته باشید که با احتساب جمعیت ایران در سال ۵۷ رقم ۱۱ درصد نزدیک به سه ملیون نفر میشود که برای میزان شرکت کنندگان فعال در یک انقلاب رقم بسیار چشمگیری میباشد با اینکه در اندک مدتی پیش از اوج گیری جریانات انقلاب که در مدت زمان محدودی اتفاق افتاد و شکل گرفت درصد بالائی از مردم ایران حتی نام خمینی را نشنیده بودند. اصولا در تمام جوامع جهانی اکثریت مردم علاقه ای به ورود به حوزه سیاسی کشور را ندارند چون هم فهمیدنش برای آنها مشکل است و هم از حوصله آنها خارج میباشد, ایران هم از این قاعده مستثنی نبود, خصوصا اینکه خلاء سیاسی عمیقی بر کشور حاکم بود و مردم دانش کافی در مورد مسائل سیاسی نداشتند و یا اصولا دانشی در آن زمینه نداشتند. پس از شکل گیری جریانات و باز شدن فضای سیاسی کشور در چند ماه پیش از پیروزی انقلاب عده بیشتری وارد این حوزه شدند و وقتی خمینی در سخنرانیش در بهشت زهرا وعده آب و برق مجانی را داد و متعاقب آن آیت الله خسرو شاهی مکررا توصیه میکرد خانه نخرید چون ما همه را صاحب خانه خواهیم کرد مردم بسیاری به انقلاب گرایش یافتند که نتیجه آن درصد بالای آرا آنها به تشکیل جمهوری اسلامی بود و سایر جریانات پس از آن که قطعا شما از آن مطلع هستید.

در ضمن اگر کتاب "درباره شاه" نوشته دکتر عباس میلانی استاد ایرانشناسی دانشگاه استانفورد را مطالعه کنید به منابع آمار اشاره شده در پست و بسیاری مطالب دیگر مربوط به چگونگی وقوع انقلاب و نقش قدرتهای خارجی در آن نیز آشنا خواهید شد.

د., 22.08.2022 - 05:31 پیوند ثابت
نظرات رسیده

محمدرضاشاه پهلوی خودش چنین ادعایی نکرد

دانشگاه استانفورد آمریکا، آمار سازی کرده و داستان نوشته که در انقلاب ۵۷ ایران تنها یازده درصد مردم در انقلاب شرکت فعال داشتند.

د., 22.08.2022 - 05:30 پیوند ثابت
نظرات رسیده

Yadi Lorestan

تحلیل بسیار عالی است اما بنظر من باید نفوذ و حضور دیگر کشور ها را در این فاجعه به آن افزود رژیم در واقع سالهاست مراحل سقوط خود را می گذراند و این کشور های دیگر هستند که بخاطر منافع سرشار خود نگذاشته اند سقوط کند از امریکا و شرکا نا روس و چین در زمینه های مختلف سود برده اند و هر چه رژیم تق و لق تر می شود بیشتر باج می دهد .همین روز ها مجلس اعلام کرده که پاسداران نودو نو هزار میلیارد اخیرا از فولاد دزدی کرده اند چند وقت پیش فایل صوتی پاسداران یک قلم میلیارد ها دزدی سلیمانی و قالیباف را افشا کرد یعنی یک قلم از ذزدی های بیت ولی وقیح در کجای دنیا چنین چپاول های عظیمی رخ می دهد توسط رقبا افشا و رژیم بکارش ادامه می دهد وقتی می گن طی یک سال گذشته ده ها میلیارد دلار گم شده یا ده ها میلیارد بر نگشته این مبالغ با چمدان جابجا نمی شود بلکه در سیستم بانک جهانی صورت می گیرد از طرفی میگن فرزندان سران رژیم در امریکا بسر می برند

ی., 21.08.2022 - 09:02 پیوند ثابت
نظرات رسیده

افشا بهروزی

دقيقا ، بايد نيرو هاى دمكراسى طلب حقوق بشرى متحد شده و جبهه متحد دمكراسى خواهى تاسيس كنند . با كار سازمانى اين گروه قادر به تصاحب حكومت است. دمكراسى خواهان با كمك ملت قادر به رفع عقب ماندگى و توسعه عدالت خواهند بود و مورد تاييد اكثريت خاموش جامعه.

نجات ايران در تاسيس حكومت دمكراسى حقوق بشرى است:

با باور ها و با عقایدی که در بین مردم ایران است یعنی اکثریت ایرانیان باورهای ضد حقوق بشری دارند و اکثرا در دو گروه اسلامیستی و سلطنت طلب فاشیست قرار میگیرند هر ایدئولوژیی که در ایران بر سر کار بیاید نهایتا به فاشیسم منجر خواهد شد حتی اگر کمونیستها هم بقدرت برسند مثل کامبوج میلیونها تن را خواهند کشت.زیرا در جامعه ما رعایت احترام افراد و زندگی آنان وجود ندارد.رضا شاه براحتی آب خوردن آب کشته است و خمینی هم همینطور.شما کجا میتوانید پیدا کنید که باز جو سر زندانی سیاسی و یا غیر سیاسی را بکاسه توالت فرو کند و این عدم احترام بشخصیت افراد در بطن فرهنگ ایرانی یا آن فرهنگی که ملیون و مذهبیون مسموم کرده اند وجود دارد. این فرهنگ همانی است که اکثریت باورهای ما را ضد حقوق بشری کرده است و امروز ما را به این بدبختی کشانده است.با مزین شدن بباورهای حقوق بشری باید از این مسمومیت نجات پیدا کرد

تازه علاوه بر این جلوگیری از رسیدن بفاشیسم دیگری در ایران با یک ایدئولوزی دیگری در حکومت بعد ازسقوط ملایان ما نیاز بحکومت دمکراتیک داریم ، یک واقعیت دیگری موجود است و آن این که ما سه مولفه اسلامی ، ایرانی و دمکراتیک و مدرنیته در کشور داریم که این سه مولفه را در قرن اخیر نتوانسته ایم با همدیگر اشتی بدهیم و تنها راه موجود تفوق یکی از این مولفه ها بر دیگری است .ما تفوق ناسیونالیسم را در سلسله پهلوی و تفوق اسلامیت را در حکومت ملایان دیده ایم و متاسفانه اینها منتهی بفاشیسم شده اند.تنها راهنجات ما تفوق ارزشهای مدرنیته ای (ارزشهای حقوق بشری و دمکراسی و سکولاریسم همسو و نه در تضاد با ارزشهای حقوق بشری )است

http://efsha.squarespace.com/blog/2011/7/2/774975790655.html

ی., 21.08.2022 - 09:00 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.